Sustainable yoga clothing

Bæredygtig produktionskæde

Hos re-sources er vi stolte over vores bæredygtige produktionskæde, og vi gør fortsat vores bedste for at du kan føle dig tryg, når du vælger vores tøj. Vores leverandører er certificerede, og vi anvender udelukkende økologisk  bomuld.

Tekstiler fra Tirupur – Indien

Vi har et tæt samarbejde med en dygtig leverandør i Tirupur. Tirupur ligger i delstaten Tamil Nadu og er førende indenfor miljørigtig tekstilproduktion i Indien. Leverandørerne har stor fokus på ressourceoptimering og spildevandsrensningen er efter omlægningen til Zero Liquid Discharge-produktion en af de bedste globalt set. ZLD er et lukket system, hvor vandet genbruges og ingen affaldsstoffer udledes i naturen. En stor del af Tirupurs energi kommer fra vedvarende energikilder som solcelleanlæg og vindmøller.

Danish Indian Children’s Home

Hos re-sources ønsker vi at medvirke til at skabe en bedre balance i leverandørens lokalsamfund og bidrage til en positiv udvikling af Tamil Nadu. I samarbejde med Dansk – Indisk Børnehjælpstøtter vi børnehjemmet Danish Indian Children’s Home for piger, som er beliggende i samme region i Sydindien. Børnehjemmet blev startet i februar 1999, og huser for tiden knap 30 piger. Disse piger er oftest forældreløse eller uønskede børn, som har haft en rigtig hård start på livet. På hjemmet får pigerne en ny familie, en tryg opvækst og muligheden for at uddanne sig. Flere af pigerne er i gang med at uddanne sig til f.eks. sygeplejerske eller ingeniør. Nogle er nu flyttet fra hjemmet og har fået arbejde i forskellige virksomheder. Enkelte er ansat på børnehjemmet.

Logo-ROED-WEB-RGB
Uddannelse og en tryg hverdag

Med de særlige ’hang tags’ i vores produkter kan du se, at du er med til at støtte børnehjemmet. Din økonomiske støtte går helt ubeskåret til børnehjems-programmet – hovedsageligt til hjemmets uddannelsespulje – men også til konkrete tiltag, som gør en forskel.

I 2014 støttede vi med et nyt solcelleanlæg, der stabiliserer elforsyningen og sikrer trygge omgivelser i hverdagen

Børnehjemmets daglige ledelse varetages af organisationen WEEDS, Womens Education & Economic Development Society. Dansk – Indisk Børnehjælp og WEEDS har desuden udviklet vaccinations,- oplysnings,- og sundhedsprogrammer sammen.

Læs mere om Dansk – Indisk Børnehjælps programmer og resultater påwww.danskindisk.dk.

 

GALLERY

EUR